Perfect (Micutele mincinoase, vol.3) de Sara Shepard

Revin cu o nouã recenzie, recenzia celui de-al treilea volum din seria Micutele mincinoase (desi primele douã volume nu sunt recenzate). M-am decis sã citesc Perfect, având în vedere cã în luna noiembrie ar trebui sã aparã volumul 4, Incredibil.
Înainte sã cititi recenzia, vreau sã luati la cunostiintã un lucru important:
Sara Shepard este G-E-N-I-A-L-Ã!

Dupã ce secretul pastrat de Aria in legatura cu aventura tatalui sau iese la iveala, Aria trebuie sa suporte consecintele. Mama sa, Ella nu vrea sa o mai vada si fratele sau, Mike o evita. Date fiind circumstantele, Aria este nevoita sa se mute la noul ei iubit Sean, desi inima ei ii apartine lui Ezra, profesorul de engleza.

Spencer „imprumuta” o lucrare veche la economie a surorii ei Melissa, lucrarea ajungand finalista la importantul concurs „Orhideea de Aur”, Spencer bucurandu-se de succes, desi „A” o ameninta ca o va da in vileag. De asemenea Spence, isi descopera o noua latura… destul de intunecata si se intreaba daca nu cumva, ea este ucigasul lui Alison.

Emily se simte vinovata pentru sinuciderea lui Toby, dar „A” ii muta atentia asupra unei alte probleme. Secretul ei a fost dezvaluit. Colegii, prietenii si familia au aflat ca ea este gay. Em are doua variante: fie accepta sa se „vindece”, fie se muta din Rosewood la matusa ei – ciudata.

Saraca Hanna! Si-a pierdut cea mai buna prietena, pe Mona si odata cu acea pierdere si popularitatea. Han descopera cine este „A”, dar va reusi sa le spuna descoperirea sa lui Aria, Emily si Spencer?

NOTA: 5/5 

De abia astept sa citesc vol.4 – Incredibil! Un sfat celor care nu s-au uitat inca la serial: cititi prima data cartile si pe urma uitati-va la serial! 😉

Reclame

9 gânduri despre „Perfect (Micutele mincinoase, vol.3) de Sara Shepard

  1. Eu , pentru ca sunt baiat , mi-am cumparat decat primul volum ptr ca celelalte coperti sunt de fete ! – :)) – Volul unu acopera doar primul episod sin serial , iar din ce observ din recenzia ta este ca serialul nu respecta cartiile ! Toby nu se sinucide , Hanna nu stie cine e A , chiar daca Aria chiar are probleme si Spancer a furat lucrarea . Mai facut curios :-??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s