Da, da, da! Seria MADISON AVERY de Kim Harrison – în curând şi în România

Una dintre autoarele de urban fantasy din categoria de top, KIM HARRISON, acum în portofoliul grupului nostru editorial, la CORINT JUNIOR/CORINTeens!

Seria MADISON AVERY de Kim Harrison

“ O LUME MISTERIOASĂ, UN CARATER FEMININ PUTERNIC, UMOR, SUSPANS ŞI UN STROP DE ROMANCE ”

„Mă numesc Madison Avery şi trebuie să vă spun că acolo se află mai mult decât puteţi vedea, auzi sau atinge. Ştiu, pentru că eu mă aflu acolo. Şi văd. Aud. Ating. Trăiesc.”

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine ştie ce motiv, ea a fost ţinta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup şi suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-şi încheie treaba, Madison a reuşit să-i ia amuleta ciudată şi strălucitoare şi să scape.
Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permiţându-i să trăiască la limita dintre viaţă şi moarte, undeva între acum şi ceea ce urmează. Nu ştie de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân şi să lase soarta să-şi urmeze cursul.
Cu puţină ingeniozitate şi cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar şi al băiatului de care e îndrăgostită, precum şi al (o, da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-şi ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca acesta să o controleze pe ea.
Asta dacă ea crede în asemenea lucruri.

Alta coperta pentru vol.1 si 2:


Vă veţi putea bucura de Cartea întâi a acestei minunate serii, Pe jumătate moartă, mai devreme decât aţi putea crede. Mai multe nu vă pot spune, e o surpriză.

Kim Harrison, autoare bestseller New York Times, s-a născut şi a crescut în Vestul Mijlociu al SUA, dar, între timp, s-a mutat în sud, ca să scape de zăpadă. Îşi petrece timpul având grijă de orhidee, gătind împreună cu un tip îmbrăcat cu o geacă de piele şi dresându-şi câinele. Printre actualele ei vicii se numără ciocolata de calitate şi excelentul sushi. Kim este şi autoarea seriei bestseller Hollows şi a contribuit la colecţia de romane paranormale Prom Nights From Hell (alături de Stephenie Meyer, Meg Cabot ş.a.). Puteţi să o vizitaţi accesând site-ul www.kimharrison.net

« Romanul de debut pentru tineri al lui Kim Harrison e plin de stil şi original. Teribil de distractiv, cu numeroase întorsături de situaţie.”Kelley Armstrong, autoarea bestseller New York Times a seriei „Forţele răului absolut” »

« Când e vorba de un roman de Kim Harrison, mă aştept la acţiune, umor, construirea de noi lumi, personaje feminine puternice, prietenii adevărate şi un strop de dragoste. Le-am găsit pe toate în această carte.”Melissa Marr, autoarea bestseller New York Times a seriei „Wicked Lovely” »

O veste extraordinara! Mi se pare mie sau cea de pe coperta seamana foarte bine cu Quinn Fabray (Dianna Agron) din serialul Glee? ^^

11 gânduri despre „Da, da, da! Seria MADISON AVERY de Kim Harrison – în curând şi în România

  1. ce surpriza grozava, nu ma asteptam sa o publice si la noi!
    Daniela sa stii ca si eu m-am gandit ca o sa apara la Gaudeamus. acum sa vedem, poate avem noroc

    • Multumesc Costel ca mi-ai amintit sa-mi fac un cadou de Mos Nicolae. Stiu ca anul trecut mi-am facut cadou cartea Damnare si am cam regretat ca am cumparat-o. Dar anul asta in primavara cand am citit-o mi-a placut foarte, foarte mult. Anul asta cred ca imi voi face cadou „Jocurile foamei” – editia hardcover. 😀 Sau imi cumpar toate accesoriile posibile pe care le pot gasi cu bufnite. 😆 Vad eu.

  2. Eu am citit prima carte din seria Madison Avery(am cumparat-o de la unul din sutele de magazine Real pe care le gasiti in aproape fiecare oras). Va zic ca este fabuloasa.Cartea m-a uluit si am aflat lucruri pe care nu le stiam inainte si as recomanda-o oricui.Are msiter in ea,dar pe parcurs ce o veti citi ve-ti afla.Prima carte se termina cu un dialog deci inseamna ca e neceasar sa cumperi si a doua carte pentru a deslusi misterul mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s