Pregătiţi-vă pentru Magie şi Aventură, Seducţie şi Pasiune

O ADEVÃRATÃ SENZAȚIE, din 2012 la LEDA:
 THE NIGHT CIRCUS de Erin Morgenstern

» Nominalizat de site-ul goodreads.com la categoriile Cartea preferata a anului 2011 si Cel mai bun roman fantasy al anului 2011

» Dreputile de ecranizare achizitionate de Summit Entertainment, compania care a realizat blockbuster-ul Amurg

» Primul tiraj in Statele Unite: 175 000 exemplare

 Urmărind periplul aventuros al unui circ fermecat, la sfârşitul secolului al XIX-lea, romanul de debut al talentatei tinere scriitoare Erin Morgenstern este
o magică poveste de dragoste pentru cititorii de toate vârstele

Circul soseşte pe neaşteptate. Nu îl precede niciun anunţ, nu îl vesteşte niciun afiş. Se iveşte subit, de nicăieri. Te pomeneşti cu el în faţa ochilor, când ieri nici vorbă nu era de el.

Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe şi negre, te aşteaptă însă o experienţă cu totul unică, o sărbătoare a simţurilor – poţi să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăceşti prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheaţă, să priveşti uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă şi să te îmbeţi cu miresmele de caramel şi scorţişoară ce adie ameţitor prin aer.

 Acesta este Le Cirque des Rêves! Bine aţi venit!

Însă, în spatele norilor de fum şi al oglinzilor, se derulează o competiţie crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia şi Marco – antrenaţi încă din copilărie să concureze într-un “joc” implacabil de către maeştrii lor misterioşi.
Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuşi să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfăşoară o bătălie cumplită a imaginaţiei şi voinţei.

Dar când o dragoste profundă, pasionată şi magică se înfiripă între cei doi protagonişti, bătrânii lor maeştri trebuie să intervină, iar consecinţe vor fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.

 O poveste seducătoare, plină de aventură, magie şi poezie

Erin Morgenstern este artistă multimedia şi scriitoare. Ea îşi defineşte toate lucrările ca fiind, de fapt, “basme, într-un fel sau altul”. The Night Circus este romanul ei de debut. În prezent, locuieşte în Massachusetts.

Reclame

7 gânduri despre „Pregătiţi-vă pentru Magie şi Aventură, Seducţie şi Pasiune

  1. wow..descriere foarte frum :X chiar sunt curioasa cum va fi cartea!!!Am si eu o intrebare ,stiu ca nu este legata de subiectul acesta , dar sti cumva daca se va publica si un volum 9 la jurnalele vampirilor…?tocmai am citit vol 8. si nu stiu daca mai urmeaza ceva…ms frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s