Seria Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith impreuna cu revista BRAVO!

Editura Leda impreuna cu revista BRAVO, va ofera o alta serie exceptionala la un super-pret: din 17 ianuarie, seria JURNALELE VAMPIRILOR de L.J. Smith, editia paperback cu numai 10.99 lei un volum!

TREZIREA, primul volum (apare in 17 ianuarie): Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.
Traducere: Mirella Acsente, Format: 10.5 x 17.5 cm, Nr.pagini: 288

LUPTA, al doilea volum (apare in 24 ianuarie): În liniştitul orăşel Fell’s Church lucrurile se precipită. Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.
Traducere: Mirella Acsente, Format: 10.5 x 17.5 cm, Nr. pagini: 257 

FURIA, al treilea volum (apare in 31 ianuarie): Elena a devenit vampir. Acum îi aparţine lui Damon şi lumii lui întunecate. Dar când în cele din urmă îşi aminteşte că adevărata ei iubire este Stefan, un duşman nou şi puternic apare în Fell’s Church… iar cei trei vor trebui să-şi unească forţele într-o bătălie mortală.
Traducere: Mirella Acsente, Format: 10.5 x 17.5 cm, Nr. pagini: 288 

REUNIUNEA, al patrulea volum (apare in 7 februarie): O nouă ameninţare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlănţuit. Bonnie, Meredith şi Matt, împreună cu Stefan şi Damon îşi unesc forţele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.
Traducerea: Mirella Acsente, Format: 10.5 x 17.5 pagini, Nr. pagini: 288 

Reclame

10 gânduri despre „Seria Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith impreuna cu revista BRAVO!

  1. „Lupta” o gasesti in 24 ianuarie la chioscurile de ziare. „Furia” apare in 31 ianuarie. Iar „Reuniunea” o poti achizitiona din 7 februarie. Cat despre primul volum „Trezirea” pe care l-ai ratat, asteapta pana ce se intorc cartile retur la editura Leda. Eventual, poti lasa pe blogul Leda un comentariu in care sa-i rogi sa-ti pastreze un volum, atunci cand vor primi volumele. Mai poti urmari si site-uri precum elefant.ro sau Libris, cu siguranta vor avea editia de chiosc. Sper ca ti-am fost de folos. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s