Blestemul focului (Elita întunecatã, vol. 1) de Chloe Neill

ELEVĂ NOUĂ. ŞCOALĂ NOUĂ. ACELEAŞI BELELE (normale şi paranormale)

Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…

„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack

„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi transport gratuit.

15 gânduri despre „Blestemul focului (Elita întunecatã, vol. 1) de Chloe Neill

  1. Oare la soramea de ce nu-i plac cartile fantasy? Asa as convinge-o sa mai cumpere si ea din cand in cand cate o carte si as reusi sa citesc mai multe. Dar asta as lua-o eu, sa fie a mea personala ca mi se pare foarte draguta si interesanta.

  2. Stie cineva cand apare si celalalt volum sau celelalte? Am citi-o si este foarte interesanta, odata ce ai luat-o in mana nu o mai poti lasa pana nu o termini.

  3. @Raluca si Ale: Fetelor, nu am un raspuns concret pentru voi! Va dati seama ca dureaza traducerea plus ca vanzarile primului volum sunt un factor decisiv, deci cel mai sigur prin mai apare vol.2, sa speram. 🙂

  4. Crezi ca apare pein mai 2013?Esti sigura ,eu am crezut ca anul acesta dar si eu sant in aceas situatie ca si voi pt mi-aplacut suuuuper mult!Deci cam cand crezi ca apare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s