Precomenzi LEDA

(click pe bannere pentru a precomanda)
RÃPIREA, volumul doi din seria Chloe King de Liz Braswell

ORAŞUL DE STICLÃ, volumul trei din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare

Reclame

20 de gânduri despre „Precomenzi LEDA

 1. Mama,de cand asteptam sa vina precomanda la Orasul de Sticla.Abia astept sa o citesc.Am o intrebare in legatura cu precomenziele:daca dai precomanda,cartea iti vine dupa ce se termina perioada de precomanda sau dupa cateva zile dupa ce ai comandat-o?

  • A precomanda o carte inseamna a cumpara o carte inainte sa fie tiparita sau pusa spre vanzare. Orasul de Sticla va aparea in 21 martie, iar pana atunci cartile sunt tiparite. In 21 martie cand sosesc cartile de la tipar editura le expediaza celor care au precomandat, iar in 2-3 zile, asta insemnand in cazul de fata 22-23 martie, primesti cartea.

 2. Hei, referitor la mesajul din dreapta: noua regula, ca sa-i zic asa, este aplicata incepand de acum? Adica, daca am comentat deja de 2 la o postare, se pune numai unul, nu?

  • Inainte de finalul concursului voi verifica postarile si voi calcula numarul de comentarii. Am pus acel mesaj pentru ca o concurenta lasa cate 3-4 comentarii la aceeasi postare, ceea ce nu este corect fata de voi restul care comentati o singura data sau de doua ori (daca e vorba de o intrebare sa spunem). 🙂

  • Buna! Seria „Micutele mincinoase” nu va aparea cu revista Bravo pentru ca prima data editura trebuie sa publice toata seria in editie de librarie si numai dupa aproximativ un an dupa terminarea publicarii editiei de librarie pot primi acordul proprietarilor sa publice seria in editie de chiosc.

   Acest lucru se aplica tuturor seriilor care nu sunt complete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s