Continuarea cãrţii „Nu plânge sub clar de lunã”

UNEORI, SUB CLAR DE LUNÃ, cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis în curând la editura LEDA

 CE MISTERE POATE ASCUNDE LUMINA LUNII…?

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.

În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.

Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

 NU RATAŢI primul volum al seriei: Nu plânge sub clar de lunã! Cartea poate fi achizionata in editia de librarie la pretul de 39.90 lei sau in editia de buzunar la pretul de 10.99 lei de pe site-ul editurii!

Reclame

11 gânduri despre „Continuarea cãrţii „Nu plânge sub clar de lunã”

  1. Eram sigura ca nu o sa mai apara nici o continuare… se pare ca m-am inselat 😀
    Mi-a placut primul volum si l-am citit de 2 ori pentru ca dupa cateva luni dupa ce l-am citit nu mi-am mai amintit nimic din carte :)))

  2. Adica a lasat cititori cu prea multe intrbari gen :Si ce se va intampla cu Shelby si Austin cand se va termina vara …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s