Micuţele mincinoase si secretele lor, patru cărţi în ediţie de buzunar

MICUŢELE MINCINOASE ASCUND MULT MAI MULTE SECRETE DECÂT TE-AI AŞTEPTA! N-AI VREA SĂ LE AFLI?

Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupă locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura în curând de o senzaţională carte-bonus la celebra serie Micuţele mincinoase.

Volumul, a cărui ediţie în limba română va purta titlul MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, a fost recent publicat în Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) şi deja a produs o adevărată senzaţie în rândul tinerilor cititori.

Subiectul este plasat între acţiunea volumului patru (Incredibil) şi cinci (Imoral) din Micuţele mincinoase (un fel de volum 4 ½ !) şi dezvăluie minciunile legate de anumite întâmplări nefericite petrecute în timpul vacanţei de iarnă din penultimul an de liceu al celor patru fete, şi ţinute ascunse până acum.

MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR are însă marea calitate de a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard. Volumul este compus din patru parţi distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatând câte un secret al uneia dintre cele patru eroine îndrăgite:

Partea 1. Secretul Hannei, distribuită cu revista Bravo din 8 mai 2012
Partea 2. Secretul lui Emily, distribuită cu revista Bravo din 22 mai 2012
Partea 3. Secretul Ariei, distribuită cu revista Bravo din 5 iunie 2012
Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuită cu revista Bravo din 19 iunie 2012

Deci, nu rataţi cele patru întâlniri cu Hanna, Emily, Aria şi Spencer, pe care Editura LEDA şi revista Bravo vi le-au rezervat pentru lunile mai şi iunie!

Seria Micuţele mincinoase a devenit o senzaţie internaţională odată cu apariţia romanelor şi a serialului de televiziune, difuzat de ABC Family, iar drepturile de traducere au fost vândute în peste 30 de ţări! 

12 gânduri despre „Micuţele mincinoase si secretele lor, patru cărţi în ediţie de buzunar

  1. eu n-am inteles prea bine. Cartile astea sunt aceleasi cu volumele deja aparute la noi si acum le fac in editie de buzunar?sau sunt alte carti care nu exista in editie hardcore? pentru ca anul trecut am vrut sa imi cumpar si eu micutele mincinoase toate cele 4 volume dar am zis sa mai astept ca poate apar in editie de buzunar si de asta sunt putin confuza acum.

    • Seria „Micutele mincinoase” cuprinde douasprezece volume, la noi sunt publicate pana acum primele patru volume. Pe langa cele douasprezece volume autoarea a scris o carte „Pretty Little Secrets/Micutele mincinoase si secretele lor” care cuprinde patru povesti despre fiecare mincinoasa. In America PLL Secrets a aparut in editie hardcover si are 450 ce pagini. Dar editura Leda ne-a facut o surpriza impartind cartea in patru carti ed. paperback distribuindu-le impreuna cu revista Bravo. Si cele patru carti pot fi citite si de cei care nu au citit seria Micutele mincinoase.
      Eu iti recomand sa-ti cumperi cartile in edtia de librarie pentru ca s-a spus de nenumarate ori pe blogul Leda ca aceasta serie (Micutele mincinoase) va aparea cu revista Bravo numai dupa ce sunt publicate toate volumele din serie si va trece aprox. un an de la publicarea lor. (Valabil acest lucru si pentru restul de serii care nu sunt complet publicate)

  2. Oricum am cumparat tote cartile de la bravo si bravo girl care au fost pana acum cred ca am vro 20 si ceva aproape 30 nu mai stiu sigur

  3. Iee cred ca o sa fie niste carti grozave.
    Dar totusi mi se par cam multe 12 volume din aceeasi serie.. Adica tot lungesc si lungesc povestea..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s