„Mai las-o moale cu fantomele” devine „Fantomele ne stiu toate secretele”


Din 29 mai veţi putea citi Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe în ediţia de buzunar, cu un nou titlu şi un preţ excepţional: 10.99 lei! Fantomele ne ştiu toate secretele va fi comercializatã numai cu revista Bravo Girl.

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt fantomele. Nu sunt deloc complicate, poţi avea încredere în ele, plus că pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur… iar lui Cass îi place să ştie totul despre colegii ei îngâmfaţi.

Asta până când Tim, cel mai popular elev din şcoală, îi descoperă secretul şi, spre marea ei surpriză, îi cere ajutorul. Să fie aceasta cea mai bună ocazie pentru Cass să se împrietenească din nou cu cei vii…?

Reclame

17 gânduri despre „„Mai las-o moale cu fantomele” devine „Fantomele ne stiu toate secretele”

  1. imi place foarte mult ca aparut si aceasta carte:x
    cu revista bravo ❤
    coperta e foarte dragutzza

  2. Un singur lucru ma nedumereste , de ce i-au schimbat titlul nu puteau sa il lase pe acelasi? Oricum cartea o sa o cumpar imi cumpar revista bravo si bravo girl saptamanal mai noui am o pasiune si pentru Monster High 🙂 care a aparut acuma

    • S-a mai spus lucrul asta de N ori..pentru ca cei de la BG nu au fost de acord cu titlul original si daca Leda nu schimba titlul, BG nu accepta sa o publice cu revista.. a fost capriciul celor de la revista

  3. Pingback: Leapsa | Simona's blog

  4. Am cartea, mi-am cumparat-o pe la inceputul anului. Am dat in jur de 20 de lei pe ea pentru ca era la reducere. E draguta cartea, eu zic ca merita. 11 lei nu-i mult, unde mai prinzi cartea la pretul asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s