Jurnal de lecturã (40)

The Infernal Devices by Cassandra ClarePRINŢUL MECANIC – Dispozitive infernale, volumul 2
de Cassandra Clare

Acest exemplar mi-a fost oferit de editura Leda. Mulţumesc!  

Rezumat: Tessa Gray și-a găsit în sfârșit locul la Institut alături de vânătorii de umbre. Dar Conclavul este nemulțumit de Charlotte, conducătoarea Institului, astfel îi oferă două săptămâni la dispoziție să-l găsească pe Mortmain sau va fi înlăturata din funcție.

Tessa, Jem și Will descoperă că motivele Magistrului de-a se răzbuna pe vânătorii de umbre sunt strict personale. Încercând să descopere cât mai multe despre viața Magistrului, află că Mortmain este de fiecare dată cu un pas înaintea lor, știindu-le fiecare mișcare, deoarece printre ei există un trădător.

Între timp, Tessa realizează că are sentimente pentru Jem, deși dorința de-a fi cu Will este prezentă în inima ei, în ciuda comportamentului său sumbru. Cine s-ar fi gândit că alegerea ei va depinde de sincronizare… ? 

Atunci când trădătorul din Institut este găsit, se află planurile lui Mortmain și ceilalți oameni pe care i-a folosit pe post de marionete, inclusiv un vânător de umbre. Va reuși Charlotte să păstreze Institutul deși nu l-au găsit pe Magistru? Va fi Conclavul mulțumit cu informațiile oferite?

PUNCTAJ: 5/5

Părerea mea: Am început să citesc cartea prin aprilie, dar am fost nevoită să întrerup cititul din cauza școlii, din păcate, și am continuat-o în luna iulie. Cartea a fost fenomenală, mai bună decât prima carte! Au fost unele spoilere majore și trebuie să le aflați neapărat, citind cartea. O să fiți impresionați de acest volum. Lumea și personajele au fost foarte atent create de autoare, îmbunatățirea ei ca și autor este vizibilă. Acum aștept cu sufletul la gură  următorul volum! Sper să mi vă alăturați !

Să o CUMPERI sau ÎMPRUMUŢI?: Orice fan Cassandra Clare trebuie să cumpere și să citească această carte, dar și un cititor în căutare de o carte diferită sau un doritor să cunoască „lumea magică a Londrei Victoriene”! Achiziționează cartea de la editura Leda.

Citește recenzia primului volum aici.

Reclame

9 gânduri despre „Jurnal de lecturã (40)

  1. La fel am patit si eu cu primul volum. A trebuit sa il interrup si acum parca nu gasesc momentul prielnic ca sa il continu… dar va trebui 😀 Se pare ca al doilea suna si mai bine!

  2. Am iubit acesta serie , este una din favoritele mele!!!! Astept vol.3 cu nerabdare , sa vedem ce face Tessa in continuare si cum de apare si in cealata serie , mai precis Orasul de Sticla ( da stiu, foarte putin dar, asta nu inseamna ca nu o sa mai apara si in celelalte!!!!!!!!!!!)

  3. Super carte,super recenzie…super coperta,tare cartea.Actiune de nota 20,personaje la fel.Daca stau bine sa ma gandesc toata cartea e foarte buna,de aici rezultand si nota ta.Foarte buna carte nu prea ai ce sa comentezi la ea,decat doar sa o citesti.Felicitari pentru recenzie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s