Jurnal de lecturã (42)

ALBASTRU DE SAFIR – Culorile dragostei, volumul doi
de Kerstin Gier


Carte cumpărată de la librăria online Libris.

Rezumat: Gwendolyn a moștenit de la familia ei gena de-a călători în timp, iar viaţa ei de adolescentă normală s-a sfârșit.

Acum trebuie să învețe pași de menuet și cum să se comporte în societate, deoarece Contele de Saint-Germain a invitat-o pe ea și pe partenerul sau, Gideon de Villiers, cel de-al unsprezecelea calator in timp, la un bal important.

Atunci când Gwen nu are inima frântă de Gideo, nu învață menuet împreună cu verișoara ei insuportabilă Charlotte și nu îl întâlnește pe înspăimântătorul conte în trecut, încearcă sa descopere secretul lăsat de bunicul ei, cu ajutorul lui Leslie, prietena ei cea mai bună și a lui Xemerius, o fantomă gargui-demon.

PUNCTAJ: 5/5

Părerea mea: Mult mult mai bun decât primul volum. Mai interesant și plin de umor. Prietenul fantomă al lui Gwen, Xemerius, este genial – cel mai simpatic caracter ever! Are un umor demonul, deși credeam că o sa fie enervant. Imprevizibil modul în care evoluează relația dintre Gideon și Gwen. Mulți au spus că „Albastru de safir” este cel mai bun volum din serie, de-acord cu ei. 😀

Recenzia primului volum aici.
Comandă cartea de la Libris sau Litera.

Îţi place recenzia mea? Comment, like, share sau subscribe! ©

12 gânduri despre „Jurnal de lecturã (42)

  1. „Albastru de safir” a fost o carte excelenta si sunt de acord cu tine in privinta lui Xemerius, personajul a reusit sa aduca o nota de amuzament in carte.
    Singurul lucru care m-a deranjat a fost Gideon, care isi „cere” cativa pumni :)) mai asa spre sfarsitul cartii, insa trebuie sa recunosc ca acest lucru a facut cititorii sa isi doreasca urmatorul volum cat mai repede ca sa vada ce se va intampla mai departe. 😀 Deci, trebuie sa fac rost de „Verde de smarald”.

  2. Pingback: Jurnal de lectură (46) « Daniella

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s