Votează: Delirium sau Everneath?

Hey, dragilor! Am mare nevoie de ajutorul vostru. Nu ma pot decide intre Everneath de Brodi Ashton si Delirium de Lauren Oliver. Vreau sa comand una dintre aceste cărți. Everneath în germana sau Delirium în engleza. Va las descrierile carților în romana și un poll. Va rog votați! Mersi.
P.S. Nu va lăsați influențați de coperțile frumoase, ok?

DELIRIUM – seria Delirium, volumul 1 de Lauren Oliver


Înainte ca oamenii de știință sa găsească un tratament, oamenii credeau ca dragostea este un lucru bun. Ei nu au înțeles ca odată ce dragostea – deliria – iți înflorește în sânge, nu este nicio cale de a scăpa. Lucrurile sunt diferite acum. Oamenii de știință sunt capabili de a elimina dragostea, iar guvernul impune ca toți cetățenii sa beneficieze de tratament la împlinirea celor optsprezece ani. Lena Holoway de-abia a așteptat ziua în care va fi vindecata. O viata fără iubire este o viata fără suferință: în siguranță, măsurată, previzibila și fericita. 

Dar cu nouazeci si cinci de zile ramase pana la tratament, Lena face ceva de neimaginat: se indragosteste.

EVERNEATH – seria Everneath, volumul 1 de Brodi Ashton

Primăvara trecuta, Nikki Beckett a dispărut, absorbita în ‘lumea de jos’ numita Everneath, unde nemuritorii se hrănesc cu emoțiile oamenilor disperați. Acum ea s-a întors – la vechea ei viata, familie, prieteni – înainte sa fie alungata înapoi în lumea de jos… de data asta pentru totdeauna.

Ea are sase luni înainte ca Everneath-ul sa o revendice, sase luni sa-și ia la revedere pentru care nu-și găsește cuvintele, sase luni sa găsească răscumpărare, dacă exista.

Nikki dorește sa-și petreacă aceste luni reconectându-se cu iubitul ei, Jack, persoana pe care o iubește mai mult decât orice. Dar exista o problema: Cole, nemuritorul care a ademenit-o prima data în Everneath, a urmărit-o pe Nikki în lumea muritoare. Si va face orice ca sa o aducă înapoi, de data aceasta drept regina lui.

Coperta din Germania a cărții Everneath:

 Îţi place articolul? Comment, like, share sau subscribe! ©

6 gânduri despre „Votează: Delirium sau Everneath?

Lasă un comentariu