Jurnal de lectură (51)

DACĂ ŢI-AŞ SPUNE CĂ TE IUBESC, AR TREBUI SĂ TE OMOR – Fetele Gallagher, volumul 1
de Ally Carter

Carte cumpărată împreună cu revista Bravo.

Rezumat:

Nume: Cameron „Cammie” Morgan

Nume de cod: Cameleonul

Ocupație: elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, spioană.

În timpul unei misiuni în oraș, Cammie îl întâlnește pe Josh. Josh este drăguț, amabil, grijuliu, genul de băiat care te invită să-i cunoști părinții, iar pentru prima dată, Cammie descoperă o persoană imună la invizibilitatea ei, ceea ce o determină să-și pună talentul de spioană în joc. 

Împreună cu prietenele ei cele mai bune Bex și Liz, îi întocmesc lui Josh un adevărat dosar și după ce fetele ajung la concluzia că este demn de prietena lor, cu ajutorul sfaturilor lui Macy McHenry legate de relații și băieți, Cammie se strecoară din colegiu pentru a fi cu Josh. Dar când normalitatea vieții lui riscă să se intersecteze cu viața ei de spioană, minciunile par singura soluție a lui Cammie pentru a-și menține relația, dar în același timp constituie sfârșitul relației.

PUNCTAJ: 3/5
Punctajul este o combinație între 2.5 și 3.5.

Părerea mea: Primele 60 de pagini: so fucking boring!!! OMG, am crezut că nu mai reușesc să trec de primele 60 de pagini și să dau de ceva interesant. Atâtea descrieri (pe care le consider inutile) că pur și simplu citeam în gol. Mă rog, după multe momente în care am vrut să arunc cartea, a început să devină interesantă. De la pag. 60 până pe la 200 a fost destul de interesantă, dar finalul m-a cam dezamăgit. Trecând vreo două săptămâni de la lecturarea cărții, am realizat că nu m-a impresionat prea tare volumul, poate fi trecut la literatură de consum pentru că de-abia îmi mai amintesc ceva din poveste și sentimentele mele în legătura cu această carte: nu mai există. Având în vedere că este primul volum din serie, mă gândesc cu speranță că volumele următoare vor fi mai interesante. O părere scurtă despre personaje: Cammie – ok, uneori imatură; Bex – placută; Liz – tocilară; Macy – badass ; Josh – ??? băiețelul lui mămica, plictisitor & profesorul Solomon – arogant, încrezut, enervant. Totuși, nu am regrete. 😀 Ați citit cartea? V-a plăcut?

Comandă cartea. 

Reclame

22 de gânduri despre „Jurnal de lectură (51)

  1. Mie mi-a placut, a fost chiar draguta. Dar, asa cum ai zis si tu, nu a avut un incput prea intereant. Plus ca aveam multe asteptari de la ea. Oricum, am citit si volumul 2, iar acum sunt la 3. Mi se par amuzante, si stilul scriitoarei e destul de lejer, te mai scoate putin din monotonia scolii.

  2. Mama… si credeam ca in a 9-a o sa am timp de citit. Oricum, ziceai tu ca nu e prea interesanta la inceput.. nu e bestseller, nu? Ca nu stiam sa fie.. 😕 DACA e.. mor :))))

  3. Mie mi-a placut destul de mult cartea, i-as da cam un 4. E usor de citit, are faze haioase, personaje la fel. A treia carte e putin cam boring, dupa parerea mea, dar prima chiar a fost super ok 😀

  4. Ce ma bucur ca am mai gasit pe cineva care sa fie de aceeasi parere cu mine! :))
    Pana acum cautam recenzii la carte si toata lumea era: vaaaai, cat e de buna cartea si ca trebuie sa o cititi (stii la ce ma refer, cred) si ma tot gandeam: Doamne, e ceva in neregula cu mine? Ei bine, se pare ca nu. Multumesc ca mi-ai alungat grijile:))

  5. Pingback: Jurnal de lectură (53) « Daniella

  6. Da,ai dreptate,primul volum a fost cam … M-m… putin plictisitor,dar urmatoarele m-au cucerit!Pur si simplu nu-mi mai venea sa le las jos,astazi o cumparam ,iar pana maine o terminam … punctajul meu pentru primul volum este de 4/5 😀

  7. Pingback: Promotie: Ashleys & Fetele Gallagher « Daniella

  8. Pingback: Jurnal de lectură (81) | Daniella

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s