Noutăţi LEDA – partea a II-a

Vă amintiți de *rablăgita* editură Tritonic care a avut intenția de-a publica bine cunoscuta serie a autoarei Kelley Armstrong „Women of the Otherworld”? Au publicat primele două volume (Lună plină, A doua lună plină), dar au renunțat la serie. Şi editura Leda a preluat-o și ne oferă acum continuarea!

FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE

MAGIE DE DOI BANI
Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong

După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă (28.09.2012) beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit. Data de apariție: 18 octombrie

*Iu-huuu! De-abia aștept cartea!*

Nu în ultimul rând vă anunț că a apărut link-ul de precomandă pentru mult așteptata continuare a seriei „Chimie perfectă” de Simone Elkeles. Click.


Apariţie: 10 octombrie

Şi am reușit să „șterpelesc” vreo 2-3 informații referitoare la viitoarele apariții Leda în octombrie-noiembrie. Deci sunt șanse mari să apară: Shadow Falls 2, Evernight 2, Night Huntress 1, Black Dagger Brotherhood. Posibile apariții: Sânge albastru 4, Altfel de îngeri 3, Micuțele mincinoase 5, Georgina Kincaid 6 – presupuneri personale!

Anunțuri

5 gânduri despre „Noutăţi LEDA – partea a II-a

  1. O doamne, ce bine:X! Sunt mare fana K. Armstrong si am fost suparata cand au renuntat la serie:(. Ce bineee! Cam de cand am putea face Precomanda?:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s