Concurs: Iei parte, ai carte!

STOP CONCURS! A trecut o luna si concursul a ajuns la final. Va multumesc mult mult de tot celor care v-ati inscris si ati fost zilnic activi pe blog, apreciez loialitatea voastra, de aceea trebuie sa ofer si niste premii, nu? Dar pentru ca au fost atat de multi cititori activi, se pare ca avem egalitate! De aceea voi premia trei cititori:

1. Denisa – 145 comentarii
2. Bianca – 145 comentarii
3. Gheorghiev Alexandra – 80 comentarii

Si ar mai fi pe locul 4 Andreea cu 64 de comentarii, pe locul 5 krisszu95shinny cu 48 comentarii si Giani cu 39 comentarii pe locul 6. Felicitari! 😀

Celorlalti, pentru ca ati fost toti atat de harnici, va propun sa prelungim concursul pana la finalul lunii februarie si sa mai alegem inca un castigator. Toti va puteti pastra numarul acumulat pana acum de comentarii, mai putin cele trei castigatoare. Ce ziceti, mai doriti sa participati pana la finalul lunii februarie?

Cele trei castigatoare sunt rugate sa-si aleaga un titlu din lista de mai jos si sa-mi trimita mail la adresa blog.daniella@yahoo.com cu adresa lor exacta si cartea dorita (daca este disponibila). Si lasati va rog un comentariu la aceasta postare cu titlul ales ca sa nu alegeti aceeasi carte.

Premii: Visatoarea (Evernight 2) de Claudia Gray, Legile atractiei (Chimie perfecta 2) de Simone Elkeles, Hex sau puterea farmacelor (Elita intunecata 2) de Chloe Neill, Generala: Cei mai naspa ani din viata mea de James Patterson, Tunele 5, Gelozie (Altfel de ingeri 3) de Lili St. Crow, Supranatural (Paranormal 1) de Kiersten White.

blogging-mistakes
Știți zicala „Ai carte, ai parte”? Eu îi ofer un nou sens: Iei parte, ai carte! Da, organizez un concurs de fidelitate, pentru că cei care sunt activi zilnic pe blog și își fac simțită prezenţa prin comentarii, merită premiați! La finalul lunii ianuarie voi premia doi cititori fideli ai blogului cu câte o carte Leda la alegerea lor din lista pe care le-o voi oferi. Fiți sigur că o să fie o listă cu titluri superbe. 😀 Tot ceea ce aveți de făcut este să urmăriți zilnic noile postări de pe blog și să vă exprimați opinia (nu mai mult de 2 comentarii/postare), dar pentru șanse în plus, sunt bine-venite și comentarii la recenzii anterioare. Lista o găsiți aici. (Prefer mai mult comentarii la recenziile recent scrise.) Puteți comenta trei recenzii pe zi, pe lângă articolele publicate în ziua respectivă, dar nu mai mult de atât. Voi încerca să fiu și eu cât mai activă până la finalul lunii. Indiferent de rezultatul final, toți participanții vor primi o intrare în plus la următorul concurs. Înscrierea o faceți oricând, printr-un comentariu la această postare și vă rog să nu vă modificați nickname-ul pe parcursul competiției. Deci… are you in? Start! 

*Atenție, concursul poate suferi modificări ale cerințelor sau premiilor pe parcurs, dacă sunt necesare. 

Reclame

75 de gânduri despre „Concurs: Iei parte, ai carte!

  1. buna as vrea si eu sa particip , am comentat recenziile cu ceva timp in urm a, de fapt am comenat recenziile la cartile pe care le-am citit si eu , la restul voi comenta cu parerea mea imediat ce el citesc

    • La concursul prelungit se accepta comentarea postarilor din 2013 (adica din ianuarie + februarie), recenziile de la Jurnal de lectura si pagini gen Biblioteca mea, Carti citite in 2013 etc. (in principiu paginile din Meniu). 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s