Anna şi sărutul franţuzesc de Stephanie Perkins – editura Epica

DIN 25 MARTIE ÎN LIBRĂRII!

Cop-Anna-si-sarutul-frantuzesc3Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.

Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”

Anna și sărutul franțuzesc este cea mai perfectă carte pentru cititorii în căutarea unei lecturi romantice și intense. Eu am citit-o anul trecut și a fost cartea mea favorită a anului 2012. Vă garantez că NU trebuie ratată, pentru că o veți adora. Stephanie Perkins este o autoare extrem de talentată și mai mult ca sigur o să doriți să-i citiți toate romanele. Până la lansarea cărții, vă invit să-mi citiți recenzia.

RECENZIE: Anna and the French Kiss/ Anna și sărutul franțuzesc

Reclame

6 gânduri despre „Anna şi sărutul franţuzesc de Stephanie Perkins – editura Epica

 1. place* scuze.
  Si subiectul e foarte glam si dragut.De-abia astept sa o citesc.
  Apropo,cand afisezi castigatorii concursului de fidelitate?
  Multumesc! 😀 🙂

  • Awww. Nu stiam ca ziua ta e in 25 martie. ♥
   Stii, ce? Eu zic sa o cumperi. Eu am adorat-o! Mai mult ca sigur o sa-ti placa. Mi se pare cel mai bun roman contemporary citit de mine pana acum. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s