Poze de la premiera filmului Rubinrot (Roşu de rubin)

rubinrot

Citeam niște articole în germană și ghiciți peste ce am dat? Poze de la premiera filmului Rubinrot (Roșu de rubin), ecranizarea romanului omonim de Kerstin Gier! Uitasem că în martie are loc lansarea filmului. Citind articolul, acum sunt și mai nerăbdătoare să văd filmul, pentru că volumele seriei sunt absolut geniale. 😀

În 5 martie a avut loc premiera mondială a filmului în München și actorii s-au prezentat pe covorul roșu, iar în 6 martie premiera s-a desfășurat în continuare în Köln, iar filmul va rula în cinematografele din toată Germania începând cu 14 martie. Mai jos, câteva teaser-e adorabile din film și poze de la premiera în München. 😀

b6hghg40x600

Josefine Preuß (Lucy) und Kostja Ullmann (Fantoma James)
© Concorde Filmverleih GmbH

b64bb0x600

Fotografie de grup împreună cu Kerstin Gier
© Concorde Filmverleih GmbH

b6jhhj40x600

Marie Ehrich (Gwendolyn) und Jannis Niewöhner (Gideon)
© Concorde Filmverleih GmbH

Această prezentare necesită JavaScript.

Poze © Concorde

Şi să ne amintim despre ce este vorba în carte:

rosu-de-rubinO călătorie în timp este anunţată de obicei cu câteva minute, ore sau chiar zile înainte, prin senzaţii de ameţeală ce afectează capul, stomacul şi/sau picioarele. Primul salt în timp – numit şi saltul de iniţiere – are loc între al șaisprezecelea şi al șaptesprezecelea an de viaţă al purtătorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile) Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de șaisprezece ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp. Ceea ce nu realizează ea este faptul că n-ar trebui să-ți permiți să te îndrăgostești când te afli prins între două epoci… căci asta poate complica lucrurile și mai tare. Mai ales că nici în trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odată… Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al doilea, Albastru de safir.

Roman publicat în 19 țări/ Recenzia mea poate fi citită aici

Ce părere aveți? Sunteți nerăbdători să vedeți filmul? Ați citit seria?

Dacă găsiți filmul pe vreun site online, vă rog anunți-mă și pe mine, pentru că aş vrea să-i fac o subtitrare în romană, din moment ce actorii vorbesc în germană și nu toată lumea cunoaște limba.

Reclame

7 gânduri despre „Poze de la premiera filmului Rubinrot (Roşu de rubin)

    • Super, mersi mult pentru link!!! Mai astept putin, poate apare o varianta mai buna, daca nu incerc sa vad varianta asta si sper sa reusesc sa-i fac o subtitrare cat mai repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s