Hehe, aţi ghicit? :D

„Ghici ghicitoarea mea” de pe blogul LEDA:

Si raspunsul…

Perfect Chemistry de Simone Elkeles!

Atunci când Brittany Ellis intra in clasa de chimie în prima zi din ultimul an de liceu, ea nu stie ca viata sa „perfecta”, pe care si-a creat-o atenta, se va destrama in fata ochilor ei. Ea este fortata sa fie partenera de laborator cu Alex Fuentes, un membru al bandei din cealaltă parte a oraşului, si el este pe cale de a pune in pericol lucrurile pentru care ea a lucrat atat de greu – reputatia sa impecabila, relatia sa cu iubitul si secretul ca viata ei de familie numai perfecta nu este. Alex este un baiat rau si o stie. Si atunci cand face un pariu cu prietenii lui sa o atraga pe Brittany in viata sa, nu i se pare mare lucru. Dar in curand Alex realizeaza ca Brittany este o persoana adevarata cu probleme adevarate, si brusc pariul pe care l-a facut in aroganta se transforma in ceva mult mai mult. Intr-o poveste pasionala despre cautare dedesubt de suprafata, Simone Elkeles sparge stereotipurile si barierele care ameninta sa-i mentina pe Brittany si Alex despartiti.

Ce parere aveti? Sunteti nerabdatori sa cititi aceasta carte? 

20 de gânduri despre „Hehe, aţi ghicit? :D

  1. Pare dragutica cartea 🙂 Povestea clasica -baiatul rau se indragosteste de fata cea populara si ‘perfecta’,iar lucrurile incep sa se incinga.Imi plac cartile de genul asta,mult de tot.De-abia astept cartea.

  2. In sfarsit!! Ideea cu ghici ghicitoarea mea e geniala! DE ABIA ASTEPT!! Am auzit numai laude la adresa cartii si sunt foarte curioasa sa vad despre ce este vorba. :X:X:X:X

  3. Eu ghicisem :p M-am gandit eu ca era vorba de Perfect Chemistry, de-abia astept sa apara!
    Apropo, frumoasa ideea celor de la Leda, sa ne tina asa in suspans cu ghicitoarea asta …:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s